Gerjak Tago (advertentie)

€ 1.500,-
Bouwjaar 2005
Verkoper Rob Derksen
6931WK Westervoort
Telefoon 0610568576

Accessoires

Keuken, Lattenbodem, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Tafel, Uitbouw

Bijzonderheden

Mooie ruime en complete 8 persoons vouwwagen van het merk gerjak tago Atlantic bouwjaar 2005 te koop. De vouwwagen staat binnen in een stalling, als die niet gebruik wordt. kenmerken vouwwagen; gasveren om de vouwwagen eenvoudig open te klappen. grote disselbak, die na het openzetten binnen in de vouwwagen zit. keuken met kraan, 3 gaspitten, gootsteen en veel opbergruimte.(afneembaar) onder de zitgedeelte in de vouwwagen ook veel bergruimte. oppervlakte voortent 12 m2. De zij- en voorkant wanden zijn uitritsbaar. uitbouw voor keukentje aanwezig. Beide zijde te plaatsen in voortent. opervlakte luifel van 12 m2 met een losse zijwand. gordijnen losse tafel, die kun je in de vouwwagen zetten, maar ook gewoon in de voortent of onder de luifel. hemeltje voor de voortent 2 persoonsbedden met lattenbodem 2 ondertenten om in te slapen of voor spulletjes. stormbanden voor de voortent en luifel. gebruikshandleiding de vouwwagen is geremd. neuswiel aanwezig reserve wiel met beugel gemonteerd onder de vouwwagen. vast kluisje achter klep in gangpad van de vouwwagen. 155/70 R13 banden. We hebben ook nog een 3 persoonstentje ter beschikking. Die we er gratis bij doen, als je er belang bij heb. (Wel lekkage op de naad) Wij doen de vouwwagen weg, omdat onze 3 kinderen niet meer meegaan op vakantie. Neem gerust contact op als je meer wilt weten. Bij serieuze interesse kunnen we de vouwwagen graag voor je open klappen.

Ook adverteren? Meld gratis uw advertentie aan

Wilt u uw vouwwagen verkopen? Plaats dan gratis uw advertentie. Veel vouwwagenliefhebbers bezoeken onze site regelmatig, maak er gebruik van!
Meld gratis uw advertentie aan

Word fan van Bravo

Als Facebook-fan blijf je op de hoogte van nieuwtjes en leuke evenementen.
Naar boven