Occasionadvertenties

Wilt u uw vouwwagen verkopen? Plaats dan gratis uw advertentie. Veel vouwwagenliefhebbers bezoeken onze site regelmatig, maak er gebruik van!

Jamet Colorado

Jamet Colorado

Imperiaal, Keuken, Luifel, Neuswiel, Reservewiel

Zeer leuke en nette vouwwagen uit 1995. Vouwwagen is geheel waterdicht en beschikt o.a. over een slaapcabine voor 2 personen, een zithoekje en een losse keuken. Zelf 2 keer op vakantie geweest en is prima bevallen. Wordt aangeboden omdat we zelf iets groters zoeken. Originele papieren nog aanwezig. Eigen gewicht 300kg, beladen 650kg. Doe een leuk bod en deze leuke vouwwagen is wellicht voor u! Bezichtiging is mogelijk op afspraak i.v.m. stalling.

€ 300,- Bergen op Zoom
Conway

Conway

Gascomfort, Grondzeil, Keuken, Luifel, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Tafel

Wij hebben de vouwwagen van de eerste eigenaar gekocht 8 jaar geleden en heel veel plezier van gehad. Wij hebben nu zelf een andere vouwwagen gekocht. De vouwwagen is gebruikt, maar er kan nog prima mee gekampeerd worden. De vouwwagen staat in de opslag dus alleen serieuze kopers ajb.

€ 750,- Velserbroek
Alpenkreuzer Duet Royale

Alpenkreuzer Duet Royale

Gascomfort, Grondzeil, Keuken, Luifel, Neuswiel, Ondertent, Reservewiel, Reservewielbeugel, Tafel

Ruime alpenkreuzer, 4 vaste slaapplaatsen en extra ruimte naast zitgedeelte waar ook nog 2 luchtbedden passen. Vouwwagen is voorzien van divers servies, haringen en andere extra's. Wij zijn over gestapt naar een caravan, maar hebben onwijs veel plezier met deze vouwwagen gehad. Hij is nog in prima staat, maar heeft natuurlijk wel gebruikssporen.

€ 400,- Asperen
Verzeker nu voordelig uw vouwwagen.
Regel het meteen online!

Word fan van Bravo

Als Facebook-fan blijf je op de hoogte van nieuwtjes en leuke evenementen.
Naar boven