Wilt u uw vouwwagen verkopen? Plaats dan gratis uw advertentie. Veel vouwwagenliefhebbers bezoeken onze site regelmatig, maak er gebruik van!

Roadmaster midi s

Roadmaster midi s

Neuswiel, Oplooprem, Tafel, Gascomfort, Grondzeil, Imperiaal, Keuken, Luifel

Nette vouwwagen voor zijn leeftijd, 100 procent waterdicht, staat aan huis dus bij intresse kan hij bezichtigd worden

€ 550,- Maarheeze
Gerjak Tago

Gerjak Tago

Keuken, Lattenbodem, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Tafel, Uitbouw

Mooie ruime en complete 8 persoons vouwwagen van het merk gerjak tago Atlantic bouwjaar 2005 te koop. De vouwwagen staat binnen in een stalling, als die niet gebruik wordt. kenmerken vouwwagen; gasveren om de vouwwagen eenvoudig open te klappen. grote disselbak, die na het openzetten binnen in de vouwwagen zit. keuken met kraan, 3 gaspitten, gootsteen en veel opbergruimte.(afneembaar) onder de zitgedeelte in de vouwwagen ook veel bergruimte. oppervlakte voortent 12 m2. De zij- en voorkant wanden zijn uitritsbaar. uitbouw voor keukentje aanwezig. Beide zijde te plaatsen in voortent. opervlakte luifel van 12 m2 met een losse zijwand. gordijnen losse tafel, die kun je in de vouwwagen zetten, maar ook gewoon in de voortent of onder de luifel. hemeltje voor de voortent 2 persoonsbedden met lattenbodem 2 ondertenten om in te slapen of voor spulletjes. stormbanden voor de voortent en luifel. gebruikshandleiding de vouwwagen is geremd. neuswiel aanwezig reserve wiel met beugel gemonteerd onder de vouwwagen. vast kluisje achter klep in gangpad van de vouwwagen. 155/70 R13 banden. We hebben ook nog een 3 persoonstentje ter beschikking. Die we er gratis bij doen, als je er belang bij heb. (Wel lekkage op de naad) Wij doen de vouwwagen weg, omdat onze 3 kinderen niet meer meegaan op vakantie. Neem gerust contact op als je meer wilt weten. Bij serieuze interesse kunnen we de vouwwagen graag voor je open klappen.

€ 1.500,- Westervoort
Holtkamper Flyer expedition

Holtkamper Flyer expedition

Grondzeil, Keuken, Koelkast, Oplooprem, Reservewiel

Keuken met pannenset en bestek, banden en muskieten gaas in slaapgedeelte 6 jaar gelden vervangen.

€ 250,- Hoogmade
Jamet arizona

Jamet arizona

Gascomfort, Keuken, Neuswiel, Oplooprem, Reservewiel

Rits voortent is defect

€ 300,- Velserbroek
Jamet Colorado

Jamet Colorado

Imperiaal, Keuken, Luifel, Neuswiel, Reservewiel

Zeer leuke en nette vouwwagen uit 1995. Vouwwagen is geheel waterdicht en beschikt o.a. over een slaapcabine voor 2 personen, een zithoekje en een losse keuken. Zelf 2 keer op vakantie geweest en is prima bevallen. Wordt aangeboden omdat we zelf iets groters zoeken. Originele papieren nog aanwezig. Eigen gewicht 300kg, beladen 650kg. Doe een leuk bod en deze leuke vouwwagen is wellicht voor u! Bezichtiging is mogelijk op afspraak i.v.m. stalling.

€ 300,- Bergen op Zoom
Conway

Conway

Gascomfort, Grondzeil, Keuken, Luifel, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Tafel

Wij hebben de vouwwagen van de eerste eigenaar gekocht 8 jaar geleden en heel veel plezier van gehad. Wij hebben nu zelf een andere vouwwagen gekocht. De vouwwagen is gebruikt, maar er kan nog prima mee gekampeerd worden. De vouwwagen staat in de opslag dus alleen serieuze kopers ajb.

€ 750,- Velserbroek
Naar boven