3DOG Camping Topdog

Topdog Topdog Topdog Topdog

De eerste autodaktent met dichte woonruimte

Het vaste grondzeil in de woonruimte van de TopDog en de rondom gesloten wanden voorkomen dat vocht uit de bodem en zelfs wind kan binnendringen. En is het buiten lekker warm, dan haal je wanden en vloer er met slechts enkele handelingen af. Daarmee ontstaat een luchtige open slaapzolder met grote luifel. Ook bij de TopDog levert de tentdoek afdichting van het panoramavenster zo nodig schaduw.

Net zoals bij de tenttrailers bestaan de vensters uit drie lagen: muggengaas, raamfolie en tentdoek. En ook de deuren kunnen insectdicht, of met tentdoek worden afgesloten. Zo past u het binnenklimaat optimaal aan de weersomstandigheden aan. Voor de TopDog is een optionele ruimteverdeler verkrijgbaar, die als dichte wand of insectenwering tussen het bed en de woonruimte wordt aangebracht.

Voor bevestiging van de TopDog op het autodak worden standaard dakdragers met voldoende draagvermogen toegepast. De door autofabrikanten voorgeschreven maximale daklast is niet te vinden in de autopapieren, maar in de gebruikershandleiding. De maximum daklast is relevant en mag niet overschreden worden.

Meer merken

Trigano

Camp-let

Raclet

In 't echt zien?

We laten u graag alle mogelijkheden zien in onze showroom.
Kom langs of bel 0529 - 450567 om vrijblijvend te informeren.

Retourgarantie

Eerst huren voordat u aanschaft?
Dat is niet meer niet meer nodig.
Beter af met de Bravo Retourgarantie
Verzeker nu voordelig uw vouwwagen.
Regel het meteen online!

Word fan van Bravo

Als Facebook-fan blijf je op de hoogte van nieuwtjes en leuke evenementen.
Naar boven