3DOG Camping TrailDog

Op kanotocht met de TrailDog
TrailDog hoofdtent
Extra grote hoofdtent
TrailDog keuken
Modulaire keuken

De TrailDog is de grootste 3DOG. De extra grote hoofdtent met elf vierkante meter kan indien nodig onderverdeeld worden, zodat er bijvoorbeeld een aparte ruimte voor de kinderen ontstaat. Ondanks de grootte is opzetten en afbreken even gemakkelijk en snel als bij de ScoutDog. Ook voor de TrailDog zijn er aanbouwtenten, waardoor de bijkomende oppervlakte van de woonruimte tot 36 m2 vergroot kan worden.

Panorama

De TrailDog is met zijn twee grote ramen ten alle tijde open en goed te ventileren – u bepaald of u de zon binnenlaat of buitensluit! Zoals bij al onze modellen kunnen de tentafdekkingen van de grote panorama ramen met de bijgeleverde tentstokken tot zonneluifel worden omgebouwd.

Woon-en slaapruimte eenvoudig ombouwen

De optioneel verkrijgbare ruimteverdeler maakt het mogelijk om met eenvoudige handelingen de woonruimte om te bouwen. Een gelijkwaardige ruimteverdeler is er bij elk model ook voor het slaapgedeelte. Direct voor het grote bed op de aanhanger kunt u een scheidingswand installeren en naar keuze met stof of een horgaas afsluiten. Dat maakt uw slaapruimte nog gezelliger en biedt bijkomende bescherming tegen insecten.

Neem àlles mee

De bagagruimte is eenvoudig te bereiken via een grote klep onder het matras, of via de achterkant van de aanhanger. zo kunt u ten alle tijde overal bij. U hoeft alleen dat eruit te halen wat u direct nodig heeft, zonder hiervoor uw woonppervlak te moeten gebruiken. 1.280 liter laadvermogen in de aanhanger zorgen voor het grootste laadoppervlak in de wereld van vouwwagens en trailertenten. Zo kunt u ook echt àlles meenemen.

Met of zonder keuken

In grote spoelbak wast u groenten of doet u de afwas. Het tweepits gasstel heeft een traploze gasregeling. Met de stoot- en hittevrije glazen afdekking heeft u in een handomdraai een groot werkblad. Onderweg een kopje koffie zetten? Geen probleem, u hoeft alleen de zwenkdeur te openen. De oerdegelijke keukenmodule werkt helemaal op zichzelf, inclusief gas- en watervoorziening. Zo is de keuken makkelijk te verwijderen.

Aanhanger ook los te gebruiken

De basis van alle 3DOG tenttrailers is een robuuste, betrouwbare aanhangwagen. Met onderstel van gegalvaniseerd staal en zijwanden met geëloxeerde aluminiumprofielen. De tent kan eenvoudig verwijderd worden. Zo heeft u een praktische aanhangwagen met flink wat laadruimte. Hij is er in twee varianten:

 • toelaatbare gewicht van 750 kg
 • toelaatbare gewicht van 1000 kg, geremd en met hydraulische schokdempers

Voordelen

 • hoge kwaliteit en stevige constructie
 • snelle en eenvoudige montage en demontage
 • aanhanger los te gebruiken voor transport
 • veel bergruimte en een hoge belastbaarheid
 • uitbreidbaar modulair systeem
 • modern design en geavanceerde functionaliteit
 • comfortabel rijgedrag en een laag eigen gewicht
 • lage onderhoudskosten
 • ingenaaide vloer in de hoofdtent
 • goed binnenklimaat, hoge slaapcomfort
 • hele tent gebied beschermd tegen de kleinste insecten
 • extra sterk A-frame voor het vervoer van extra lasten

Meer merken

Trigano

Camp-let

Raclet

In 't echt zien?

We laten u graag alle mogelijkheden zien in onze showroom.
Kom langs of bel 0529 - 450567 om vrijblijvend te informeren.

Retourgarantie

Eerst huren voordat u aanschaft?
Dat is niet meer niet meer nodig.
Beter af met de Bravo Retourgarantie
Verzeker nu voordelig uw vouwwagen.
Regel het meteen online!

Word fan van Bravo

Als Facebook-fan blijf je op de hoogte van nieuwtjes en leuke evenementen.
Naar boven