Occasionadvertenties

Jamet Arizona

Jamet Arizona

Imperiaal, Keuken, Lattenbodem, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel

Mooie ruime 8 persoons vouwwagen. Incusief fietsdrager voor 4 fietsen en dakkoffer

€ 2.500,- Zierikzee
Jamet Louisiana

Jamet Louisiana

Grondzeil, Keuken, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem

Nette Jamet Louisiana uit 2003. Ruime vouwwagen geschikt om met een gezin te gaan kamperen. Er zijn 2 slaapcabines voor 2 personen en er zitten 2 ondertentjes bij voor ieder 1 persoon. De ruime voortent is voorzien van een hemel en gordijnen. Op de vouwwagen zit een praktische disselbak welke een klein deukje heeft. Deze vouwwagen beschikt daarnaast over een bermkeuken met 3 pits en een wasbak. De volgende toebehoren zitten erbij o.a.: * Kunststof stelling kast voor bergruimte * gaas tentzeil / tapijt welke ruim in de voortent valt * disselslot De vouwwagen is in 2018 gekeurd en voorzien van nieuwe gasleiding, banden en verlichting stekker.

€ 1.400,- Oldenzaal
Jamet jamera 50

Jamet jamera 50

Gascomfort, Grondzeil, Imperiaal, Keuken, Koelkast, Lattenbodem, Luifel zijkant, Neuswiel, Ondertent, Reservewiel, Tafel

Een prachtige Jamet. nog erg jong maar 5x gebruikt. door overlijden van de persoon, willen wij hem verkopen.

€ 4.500,- Haarlem
Europa Camper - de Wit

Europa Camper - de Wit

Gascomfort, Neuswiel, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Tafel

Zeer ruime vouwwagen voor 5-6 personen. Eigen merk van Camping Sport de Wit uit Schijndel. Degelijk frame, grotere wielen, Ten Cate tentdoek.

€ 275,- Nuenen
Hoggar Wolder

Hoggar Wolder

Lattenbodem, Neuswiel, Oplooprem, Reservewiel

Mooie snel Opzetter Uitklappen en slapen zonder haringen Voor overnachten prima binnen 5 min staat de wagen Met fietsendrager

€ 1.250,- Stadskanaal
combi Camp

combi Camp

Imperiaal, Luifel, Neuswiel, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Uitbouw

Tandemasser, uniek model staat in een minuut.

€ 800,- Woudenberg
Conway Cambridge

Conway Cambridge

Gascomfort, Grondzeil, Keuken, Luifel, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Tafel

Hele nette vouwwagen voor 5 personen Met luifel, tafel, stoelen, kacheltje, lamp en volledig ingerichte keuken, verlengsnoer, grondzeil en vinyl vloerbedekking Fietsendrager op de dissel ( 2fietsen)

€ 750,- Maasland
Raclet Panama UP

Raclet Panama UP

Grondzeil, Lattenbodem, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Stabilisator

Beste, Er is ook een fietsrek voor 3 fietsen aanwezig.

€ 5.400,- Ingelmunster
Gerjac Tago, Arctic

Gerjac Tago, Arctic

Gascomfort, Grondzeil, Keuken, Koelkast, Lattenbodem, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Tafel

6 persoons vouwwagen voorzien van 2x een 2 persoons matras en 2 ondertentjes (ieder) voorzien van een stevig luchtbed. Alle slaapvertrekken kunnen ook afgesloten worden met inritsbaar gaas/vliegengordijnen.

€ 4.100,- Heerlen
Jamet Texas super luxe

Jamet Texas super luxe

Gascomfort, Grondzeil, Keuken, Luifel, Neuswiel, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel

Inclusief kantelbeugels, keukengerei en en top matras.

€ 1.250,- BORNE
Holtkamper Astro softtop

Holtkamper Astro softtop

Grondzeil, Lattenbodem, Luifel, Neuswiel, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Stabilisator

Kenmerken Aantal slaapplaatsen : tot en met 4 Bouwjaar : 2003 Beschrijving Wie wil er net zo genieten van kamperen met de Holtkamper Astro als dat wij hebben gedaan? Helaas is deze voor ons gezin van 6 net te klein geworden, vandaar dat we onze Astro softtop uit 2003 te koop aanbieden. Het is een snel op te zetten en praktische vouwwagen met veel bergruimte welke onder de lattenbodem, met nieuw matras (standaard vouwwagen/caravan maat van 140bij200cm), middels een gasveer te bereiken is. Het doek is in goede staat en 100% waterdicht. Er zijn enkele kleine gebruikerssporen (conform de leeftijd van de vouwwagen) welke professioneel gerepareerd zijn. Dit doet zeker niet af aan het gebruiksgemak en comfort. Banden, chassis, etc., eveneens in goede staat.Bij deze vouwwagen zit een fietsendrager voor 2 fietsen welke op de dissel geplaatst kan worden. Hier hebben wij geen gebruik van gemaakt daar we hebben we een grote disselbak gemaakt hebben voor nog meer opbergruimte. Evt kunnen er middels een rek over de softtop fietsen op de vouwwagen geplaatst worden (dit rek hebben wij er niet bij) Daarnaast hebben we een grondkleed voor in de voortent en opbergzakken erbij. De vouwwagen heeft altijd keurig droog gestald gestaan en staat nu bij ons in de garage. Bij droog weer is deze dus snel te bezichtigen!

€ 1.850,- Dalfsen
Roadmaster midi s

Roadmaster midi s

Keuken, Luifel, Luifel zijkant, Oplooprem, Reservewiel, Tafel

Drie fietsendragers boven op de Vouwwagen

€ 1.700,- Dronrijp
Trigano Ceverny

Trigano Ceverny

Gascomfort, Keuken, Luifel, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel

Deze zeer ruime vouwwagen, met plaats voor 5 personen, willen wij te koop aanbieden. 3 jaar geleden is hij door ons tweedehands bij de vouwwagenspecialist in Boxtel aangekocht voor €1.500. Gekozen om zijn zeer ruime voortent. Deze biedt voldoende ruimte voor ons gezin met twee kinderen. Ook bij slecht weer, konden wij ons prima redden. De vouwwagen heeft een disselbak (welke wel wat beschadigt is). Omdat onze kinderen inmiddels niet meer meegaan, zijn wij toe aan een wat kleiner exemplaar. Vandaar dat we hem doorverkopen. De vouwwagen heeft voldoende opbergruimte en ligt zeer stabiel op de weg. Er is wat gebruikersschade, maar het tentdoek is in een nog prima staat en waterdicht.

€ 850,- Wijchen
trigano odyssee 123 opzetsysteem

trigano odyssee 123 opzetsysteem

Grondzeil, Keuken, Luifel, Neuswiel, Oplooprem

Odyssee vouwwagen. Dit is een ruime gezinsvouwwagen voor 4 personen. Uit te breiden naar 6 personen d.m.v. een onderzet tent onder de klep. Deze zit er niet bij. Deze ruimte is ook te gebruiken voor de opslag van bagage. In de bak veel ruimte om spullen mee te nemen en op te slaan. Denk aan stoelen, tafels en servies. De afneembare keuken is voorzien van wieltjes, 3 pits gasstel, wasbakje en 2 lades. In de ruimte naast de lades is nog voldoende ruimte over voor het plaatsen van de gasfles en servies en pannen. Deuren aan de voorkant van de tent zijn compleet weg te ritsen. De zijwand aan 1 zijde kan er compleet uit. Heel fijn bij warme zomerdagen. Ook achter, bij de slaapcabine, kunnen de ramen open geritst worden. Goede verkoeling voor warme zomernachten. Er zitten horretjes in om de muggen buiten te houden. Vouwwagen in incl. luifel. Vorig jaar zomer zijn we nog met deze vouwwagen op vakantie geweest. Tent is compleet waterdicht en de ritsen werken zonder haperingen. Wij willen graag op een andere manier op vakantie. Daarom staat deze mooie vouwwagen te koop.

€ 1.150,- Westervoort
Holtkamper spacer

Holtkamper spacer

€ 1.200,- antwerpen
Alpen Kreuzer Duet

Alpen Kreuzer Duet

Keuken, Luifel, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Tafel

Alpen Kreuzer Duet uit 2002. Maximaal 4 weken per jaar gebruikt, maar in totaal 6 jaar achter elkaar in de stalling blijven staan, dus in zeer goede staat! Heeft altijd binnen in de stalling gestaan (NL). Stallingsplaats kan evt. ook overgenomen worden. 4 slaapplaatsen: 2-persoonsbed en ondertent voor 2 personen (kinderen) Voortent Luifel Tenthemel Disselbak incl. disselhoes en disselslot Vast deksel (is tevens 2-persoonsbed) Oplooprem Fietsendrager Bermkeuken: 3 pits gasstel, ruimte voor gasfles, voorraadpotten en servies In de ruimte naast de wagenbak kan een bed worden neergezet (niet inbegrepen), zo zijn er meer slaapplaatsen te creëren. Ook kan de bermkeuken daar worden gezet voor nog meer ruimte in de voortent. Bezichtiging op aanvraag i.v.m. stalling. Incl. instructieboekje.

€ 1.000,- Naaldwijk
Holtkamper Feluka

Holtkamper Feluka

Ondertent, Reservewiel, Tafel, Keuken, Koelkast, Luifel, Luifel zijkant

Zeer goed uitziende Holtkamper Feluka vouwwagen + voortent + luifel + ondertent + aluminium keuken en koelkast + gasfles + tafel + achterluifel + reservewiel + disselslot. De tent is voorzien van horramen. Goedgekeurd in 2017 door vouwwagenspecialist. Nieuwe banden. Nieuwe gasslangen en drukregelaar en stekker. Ziet er goed uit. Waterdicht. Beetje schimmel aan dak buitentent echter er is een binnentent waardoor het niet echt opvalt. Heeft altijd (na vakantie) in goed geventileerde loods gestaan. Het is een 2 - 8 persoonsvouwwagen. Door 1 persoon op te zetten.

€ 1.500,- 's-Hertogenbosch
Tago Mountain Ranger 2000

Tago Mountain Ranger 2000

Gascomfort, Grondzeil, Keuken, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Tafel

Ruime vouwwagen 4 tot 8 personen (met 2 maal ondertent), 1e eigenaar. Tent van Ten Cate doek, keuken met 3-pits gasfornuis, tafel, fietsendrager, grondzeil, reservewiel, oplooprem, altijd droog gestald buiten kampeerseizoen.

€ 1.250,- Ommen
Jamet Kentucky

Jamet Kentucky

Gascomfort, Keuken, Lattenbodem, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Oplooprem, Toilet

€ 1.250,- Andijk
Gerjak Tago Serengetti

Gerjak Tago Serengetti

Gascomfort, Imperiaal, Lattenbodem, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel

Wegens onze leeftijd gestopt met kamperen. 7 x 10 dagen gebruik. Imperial voor vervoer van 3 fietsen. Keuken nooit gebruikt. 2 grote zij luifels 2 bij 2 meter.

€ 750,- Harderwijk
Jamet Texas

Jamet Texas

Gascomfort, Keuken, Neuswiel

€ 600,- Apeldoorn
Jamet Dakota

Jamet Dakota

Grondzeil, Keuken, Lattenbodem, Luifel, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Toilet

Deze vouwwagen verkeert in nieuwstaat, is slechts 3x gebruikt. Slaapplaatsen voor 6 personen uit te breiden naar acht. Voortent van 15 m2 en daarvoor nog een ronde luifel van 2 meter diep, al met al een zee van ruimte. Verder is deze wagen uitgerust met een Thule fietsendrager voor twee elektrische fietsen. Het grondzeil in de voortent wordt ingeritst zodat er nooit water in de voortent komt. De gordijnen worden met ritssluitingen gesloten.. Kortom: Een moderne ruime vouwwagen in perfecte conditie met zelfreinigend tentdoek van Te Cate Keuken met 3 pits gasfornuis. Wij verkopen deze vouwwagen omdat wij zijn overgestapt op een camper.

€ 5.200,- Arcen
Trigano chantilly

Trigano chantilly

Gascomfort, Grondzeil, Keuken, Koelkast, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Tafel

Helemaal compleet met inboedel

€ 1.700,- Bergen op zoom
Holtkamper Spacer XL

Holtkamper Spacer XL

Koelkast, Oplooprem

Bijzonderheden Mooie, goed onderhouden Holtkamper Spacer XL uit 2001 te koop! We hebben er veel plezier van gehad en willen hem graag verkopen aan iemand die er weer fijn mee op vakantie gaat. Voorzien van een losse keuken, extra luifel en we hebben stopcontacten ingebouwd. Ruime koelbox op stroom/gas krijg je erbij.

€ 3.500,- Rhenen
Alpenkreuzen Parade de Luxe

Alpenkreuzen Parade de Luxe

Gascomfort, Imperiaal, Neuswiel, Oplooprem, Reservewiel

Mooie grote vouwwagen inclusief veel accessoires. Met 2 x tweepersoons bed op vaste deksel. Onder elk deksel is ruimte voor nog meer slaapplaatsen. 3-pits gasfornuis, veel laadruimte in de vaste banken. 14 inch wielen, rijdt zeer comfortabel achter de auto. Met oplooprem Ideaal voor jonge gezinnen. Meer foto's zijn beschikbaar voor geïnteresseerden.

€ 750,- Maarn
eurocamper cabanon

eurocamper cabanon

Gascomfort, Grondzeil, Keuken, Koelkast, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Toilet

vouwwagen voor 8 personen de bedden zijn 210 bij 170 2 onder tentjes met omvormer van 230 naar 12 volt voor het water geen batterijen meer nodig

€ 1.850,- Heerjansdam
Jamet Arizona (all season)

Jamet Arizona (all season)

Gascomfort, Grondzeil, Imperiaal, Keuken, Lattenbodem, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel

Jamet Arizona All season 8-persoons bouwjaar 2006 • Voortent van 5.20 breed en 3.20 diep met binnenhemel en gordijntjes • Uitbouw in de voortent voor de keuken • Aanritsbare luifel van 2,15 diep welke ook direct te plaatsen is aan de slaapcabine, incl zijwanden. • 2 tweepersoons bedden met lattenbodems en matrassen van 1.65 breed en 2.10 lang • 2 ondertentjes voor 2 á 4 slaapplekken. • Afneembare bermkeuken met drie pits fornuis en spoelbak met kraan (incl Campingaz R907 gastankje) • Disselbak groot (110 x 52 x 65 cm) met slot en twee sleutels • Oplooprem • Neuswiel • Imperial inclusief twee fietsendragers (ook ideaal voor een dakkoffer) • Reservewiel, bevestigd onder de wagen. • 2 stuks kantelbeugels • 4 stuks uitdraaisteunen • Inclusief diverse haringen, stormband, gronddoek, disselweger, elastiek, scheerlijnen, opbouwinstructie enz. Kortom een overcomplete vouwwagen waar je zo mee op vakantie kunt. Wij hebben de overstap gemaakt naar een caravan dus is hij voor ons overbodig geworden. Hij staat buiten de vakanties om gestald in een droge geïsoleerde opslag. Helaas beschik ik niet over een overdekte stalling waar hij alla minute opgezet kan worden dus bij eventuele bezichtiging vergt dit goed overleg. Serieuze belangstellenden verzoek ik ook alleen te bellen!

€ 1.750,- Tuk
walker olympick 9 persoons

walker olympick 9 persoons

Grondzeil, Keuken, Koelkast, Luifel, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Tafel, Toilet

mooie wagen kan er zo mee weg met vele extraas waterdicht !!! met tenkaten doek

€ 1.000,- zwijndrecht
Gerjak Tago Indian

Gerjak Tago Indian

Keuken, Lattenbodem, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Tafel

Een mooie vouwwagen van het merk Gerjak Tago. Wij hebben de vouwwagen nieuw gekocht en hebben er veel plezier mee gehad. We zijn altijd in Nederland gebleven en sinds 2008 hebben wij de vouwwagen 3 jaar niet gebruikt. De vouwwagen is groot genoeg en met behulp van 2 ondertentjes ( waarvan wij er 1 hebben) kun je de vouwwagen ombouwen tot 6 a 8 personen. * geen lekkage * ritsen werken nog zoals het hoort

€ 3.250,- Nijverdal
Holtcamper

Holtcamper

Grondzeil, Keuken, Neuswiel, Ondertent, Reservewiel, Tafel

Hele leuke waterdichte vouwwagen doen we weg omdat we niet meer kunnen camperen

€ 650,- Steenwijk
Scout Pivo

Scout Pivo

Keuken, Luifel, Neuswiel, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Tafel

Het is een oudje maar helemaal waterdicht en compleet. Afgelopen september er nog mee op vakantie geweest

€ 250,- Eindhoven
Scout pivo

Scout pivo

Imperiaal, Keuken, Luifel, Ondertent, Oplooprem, Tafel, Toilet

Met een fietsendrager

€ 275,- Gemert
Conway Cambridge L

Conway Cambridge L

Gascomfort, Oplooprem

Erg fijne vouwwagen, het rijd erg rustig achter de auto en remt goed. Vouwwagen is voorzien van een voortent.

€ 400,- Neerijnen
Verzeker nu voordelig uw vouwwagen.
Regel het meteen online!

Word fan van Bravo

Als Facebook-fan blijf je op de hoogte van nieuwtjes en leuke evenementen.
Naar boven