Wilt u uw vouwwagen verkopen? Plaats dan gratis uw advertentie. Veel vouwwagenliefhebbers bezoeken onze site regelmatig, maak er gebruik van!

Trigano Oceane

Trigano Oceane

Gascomfort, Keuken, Luifel, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel

Met kantelbeugels, gasfles, nog bijna nieuwe banden, waterdicht, ritsen goed, luifel heeft afwijkende kleur (groen). Gestalt in verwarmde garage.

€ 500,- Stokkum
Trigano odyssee

Trigano odyssee

Gascomfort, Keuken, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Tafel

Het is een 1-2-3 systeem,makkelijk op te zetten. Meerdere foto's per mail op te vragen

€ 400,- Apeldoorn
Jamet Jametic

Jamet Jametic

Gascomfort, Grondzeil, Keuken, Lattenbodem, Luifel, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Tafel, Toilet, Uitbouw

Technisch en optisch zeer goede Jametic uit 2006. Altijd op tijd onderhoud gehad. Vouwwagen is huisdier- en rookvrij. In 2017 zijn er 3 nieuwe banden ondergekomen. Droog in eigen garage gestaan. Naast de standaard luifel zit er ook een Adventureluifel bij: nog meer schaduw! De uitbouw is ideaal als slaapplek voor 2 kinderen of als extra opbergruimte. Wat zit erbij? Haringen, rotspennen en scheerlijnen, skeggen, luxe tenttapijt, grondzeil met opblaasrand, voetpomp voor keukenkraan ( nooit gebruikt ), kacheltje, koffiezetapparaat. Bij aankoop krijgt de nieuwe eigenaar er natuurlijk een opzetinstructie bij!

€ 2.500,- Erica
Scout economic

Scout economic

Grondzeil, Keuken, Luifel, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem

Een leuke ruime vouwwagen om mee op vakantie te gaan. Hier en daar wel wat gebruiksporen in het doek, maar dat mag de pret niet hinderen. In de wagen kunnen max 6 personen slapen. 2x2 persoons bedden en onder elk 2 persoonsbed kan je een slaaptentje hangen die er ook bij geleverd is. De keuken is in prima staat, staat alleen niet op de foto, ben ik vergeten. In de Vouwagen hebben we een kluisje vast laten zetten waar je evt waardevolle spullen in kunt bewaren. Bovenop de vouwagen staat een gloednieuw fietsenrek waar je 4 volwassen fietsen op kunt zetten. Ook zit er nog een luifel bij de vouwwagen.

€ 400,- Aalsmeer
Grote vouwwagen Gerjak Tago Atlantic 2006

Grote vouwwagen Gerjak Tago Atlantic 2006

Gascomfort, Keuken, Lattenbodem, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Oplooprem, Reservewiel, Uitbouw

Wij bieden onze vouwwagen Gerjak Tago Atlantic 2006 aan. Deze vouwwagen hebben wij in 2012 als tweede eigenaar gekocht bij vouwwagencentrum Bergum. De vouwwagen is regelmatig gecontroleerd (o.a. oplooprem/banden) en onderhouden. Daarnaast zijn in 2017 beide banden vervangen. In 2017 zijn tevens alle aanhechtpunten voor de spanrubbers verstevigd voor de vouwwagentent door een zeilmakerij. Door de eerste eigenaar is destijds wat ruig met de vouwwagentent omgesprongen (tijdens het in en uitklappen) hierdoor heeft de tent zowel door de vorige eigenaar als onzelf een aantal handmatige reparaties (met tentreparatiespullen) ondergaan. Daarnaast is de keuken intensief gebruikt en heeft deze wat gebruiksporen. Deze is overigens wel volledig functioneel! Tot slot moet de stekker waarmee op de auto wordt aangesloten worden vervangen. Deze is helaas tijdens onze laatste tocht losgeslagen (functioneert nog wel maar moet wel vervangen worden (onze reparateur is tot einde deze maand nog op vakantie)). Om deze redenen bieden wij de vouwwagen voor een lagere prijs aan die gebruikelijk is voor dit type. Verder heeft de vouwwagen altijd droog opgeslagen gestaan en is er nooit gerookt in de tent. Wij hebben er 7 mooie vakanties mee gehad en zijn er net mee terug van een vakantie in Noorwegen. Wij hebben de vouwwagen ooit gekocht omdat het met kleine kinderen heel veel ruimte biedt op bijvoorbeeld regenachtige dagen.Hoewel (zie foto) je de vouwwagentent ook alleen kunt opzetten, zijn wij toe aan iets nieuws qua vakantie. Qua slaapplaatsen heeft de vouwwagen twee tweepersoonslattenbodems (140x200 cm) waar twee volwassenen makkelijk in kunnen slapen. Onder deze bedden kunnen vouwwagententen worden geplaatst die wij meeleveren en destijds nieuw hebben aangeschaft. Daarnaast beschikt de vouwwagen over een keukenuitbouw (tent en stokken) die wij echter nooit hebben gebruikt en een grote luifel. De vouwwagen vouwt makkelijk uit door de geïntegreerde gasveren. Specificaties: Zeer ruime geïntegreerde disselbak. Tent is gemaakt van all seasondoek. Droogt erg snel! Ledig gewicht: 450 kg Laadgewicht: 300 kg. Maximaal gewicht 750 kg Maten Voortent: 250 cm diep, 495 cm breed Combiluifel: 240 cm diep, 495 cm breed Accessoires - hemels voor wagentent en voortent - gordijnen - gasveren - geïntegreerde stormband voortent en combiluifel - 2 ondertenten - reservewiel met houder - haringen, spanrubbers en scheerlijnen - disselslot We kunnen de vouwwagen openklappen op de oprit bij serieus interesse. laatste foto is niet van ons, maar de vouwwagen is exact vergelijkbaar.

€ 1.500,- Sappemeer
Trigano Chantilly

Trigano Chantilly

Luifel, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Stabilisator, Tafel, Toilet

€ 450,- Eelde
Aart Kok, Tundra

Aart Kok, Tundra

Gascomfort, Grondzeil, Keuken, Koelkast, Lattenbodem, Luifel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel

De vouwwagen heeft lichte gebruiksschade, verder in uitstekende conditie.

€ 3.500,- Uithoorn
Jamet Louisiana Outdoor AS

Jamet Louisiana Outdoor AS

Grondzeil, Keuken, Lattenbodem, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel

Het grondzeil is een inritsbaar kuipzeil 2 luifelzijkanten Volledig voorzien van horren Disselslot

€ 3.500,- Raamsdonksveer
Gerjak Tago Indian

Gerjak Tago Indian

Grondzeil, Keuken, Lattenbodem, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Tafel

€ 2.750,- Nijverdal
Jamet Jametic Rondo XL CP

Jamet Jametic Rondo XL CP

Grondzeil, Keuken, Lattenbodem, Luifel, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel

Goed onderhouden Jamet Jametic Rondo XL / Panorama vouwwagen 2012 Originele Jamet Disselbak CP (doorloop) Keuken Incl. aanritsbare luifel Inritsbaar kuipzeil Panorama dakraam Schokbrekers Grote onderhoudsbeurt in 2017 incl. nieuwe banden Reservewiel Complete vouwwagen met mooi panoramadak. Het heeft een snel opzetsysteem van wagen- en voortent met een boogframe in de voortent. Voortent klapt hierdoor meteen mee uit. De wagen ligt erg stabiel achter de auto. 13 inch wielen met schokbrekers, kan voor 100 km gekeurd worden. Twee vaste ruime bedden met lattenbodems. (1.40 x 2.00 en 1.50 x 2.10). Extra slaapruimte voor 2 personen d.m.v. extra tentje onder de deksel (tentje = ongebruikt, nieuw) Onder het bed in de wagenbak is een grote bergruimte die open is te klappen dmv gasveren. (zie foto) Keuken met 3 pits gaskookstel, gootsteen met kraantje en diverse lades en planken. In het midden van de keuken ruimte voor een koelkast. De keuken kan aan de bak blijven zitten, maar ook losgekoppeld worden en los in de voortent geplaatst worden.

€ 3.850,- Leek
Cabanon Venus

Cabanon Venus

Keuken

Z.g.a.n. Tentdoek volledig vlekvrij. Inclusief keuken, wasbak en gastel. Teven alle toebehoren zoals potten, pannen, bestek, koffiezetapparaat etc

€ 1.000,- Slochteren
Comanche Montana

Comanche Montana

Grondzeil, Neuswiel, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel

Te koop: Vouwwagen (van 2007) type: Comanche Montana. Weinig gebruikt (8x) en in zeer goede staat. De Montana is een 4-persoonsvouwwagen. Hij staat in een halve minuut door het deksel open te klappen. Zonder gebruik van haringen of losse stokken. De Montana heeft een woonkamer met het deksel als vloer. Er zijn 2 slaapkamers met twijfelaars als bed. Er kan 1 grote slaapkamer van gemaakt worden. De bedden kunnen omgebouwd worden tot 2 banken. De ramen zijn voorzien van horren tegen insecten. De vouwwagen is inclusief voortent die gemakkelijk op te bouwen is. De voorkant en de zijkanten van de voortent kunnen opgerold worden zodat er een luifel ontstaat. De vouwwagen heeft een grote disselbak. Het deksel heeft een aluminium bagagerek. Kenmerken: -staat super snel -4 slaapplaatsen -1 as -lengte 3.80 cm, breedte 166 cm, hoogte 120 cm -reservewiel ( de foto’s zijn van juni 2018) Wij bieden de vouwwagen aan inclusief grondzeilen, 2 kastjes, 2-pits gasfornuis ( op 1 kastje kan het 2-pits gasfornuis staan) , bestekzak, kapstokhaakjes, haringen en een opstapje.

€ 2.000,- Hardenberg
Naar boven