Wilt u uw vouwwagen verkopen? Plaats dan gratis uw advertentie. Veel vouwwagenliefhebbers bezoeken onze site regelmatig, maak er gebruik van!

Holtcamper

Holtcamper

Grondzeil, Keuken, Neuswiel, Ondertent, Reservewiel, Tafel

Hele leuke waterdichte vouwwagen doen we weg omdat we niet meer kunnen camperen

€ 650,- Steenwijk
Scout Pivo

Scout Pivo

Keuken, Luifel, Neuswiel, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Tafel

Het is een oudje maar helemaal waterdicht en compleet. Afgelopen september er nog mee op vakantie geweest

€ 250,- Eindhoven
Roadmaster

Roadmaster

Gascomfort, Imperiaal, Keuken, Luifel, Luifel zijkant, Neuswiel, Oplooprem, Reservewiel

disselbak voorzien van electr,aansl., eenvoudig op te zetten(poten en 2 soorten stangen in pvc koker) 2 zijwangen luifel waarvan 1 orginele, luifel kan ook direct aan vouwwagen.

€ 150,- Sprang Capelle
Jamet Canyon

Jamet Canyon

Gascomfort, Keuken, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel, Stabilisator, Uitbouw

Het is een grote mooie en goed onderhouden vouwwagen, staat in een binnenstaling. Wij hebben er alleen in Nederland mee gekampeerd. De wagen is voorzien van: Zeer ruime afsluitbare disselbak en disselslot. Oplooprem, Reservewiel, Neuswiel. Banden zijn 3 jaar geleden vervangen. Stormband,opstap krukje. 2 stoelen en nog wat keuken inventaris. 2 x 2 persoonsslaapplaatsen, 2 m lang en 1,55 breed voorzien van binnentent met doek en gaas. 2 nieuwe matrassen. 2 opklapbare banken met bergruimte. Ruime voortent ca. 3,5 m bij 4,5 meter. Voortent met uitgebouwde keuken. Keukenblok (zit er los bij). Gewicht circa 650 kilo.

€ 500,- Lelystad
Roadmaster Ideal

Roadmaster Ideal

Gascomfort, Imperiaal, Keuken, Neuswiel, Reservewiel, Reservewielbeugel

Alles ziet er nog netjes uit. Voorzien van alle gordijntjes inclusief enkele extra. Twee binnententen waar de matrassen inkunnen. Inclusief kledingrek en droogrek. Keukentje is voorzien van extra aanrechtblad.

€ 300,- Vleuten
Jamet Dakota easy access incl luifel & zijwanden & ondertent

Jamet Dakota easy access incl luifel & zijwanden & ondertent

Grondzeil, Keuken, Lattenbodem, Luifel, Luifel zijkant, Ondertent, Reservewiel

Jamet Dakota easy access incl luifel & zijwanden & ondertent Toch niet helemaal ons ding 2 weken gebruikt Incl luifel en zijwanden ondertent Reservewiel + beugel Neuswiel Stormbandenset Schokbrekers Siervelgdoppen Raamluifelstokken De Jamet Dakota Outdoor AS Self Cleaning vouwwagen is geschikt voor het hele gezin. Een symmetrisch model vouwwagen dat u in de gelegenheid stelt om zeer comfortabel te kamperen. Bedden voorzien van lattenbodems Deze vouwwagen heeft een symmetrische indeling, wat betekent dat de bedden aan weerszijden van de vouwwagen uitgeklapt kunnen worden. De beide bedden bieden ruimte aan twee personen. Het slaapcomfort wordt vergroot door de degelijke matrassen en lattenbodems waarvan de bedden voorzien zijn. Daardoor komt u ook op vakantie tot een goede nachtrust. Zelfreinigend tentdoek De Dakota Outdoor is een all-season vouwwagen door het degelijke materiaal waarvan deze gemaakt is. Het tentdoek heeft een Self Cleaning coating, waardoor vuil minder goed hecht aan het materiaal. Dit houdt het langer in goede conditie en maakt het onderhoud eenvoudiger. De katoenen wanden en de katoenen binnentent bieden daarnaast ook een beter klimaat in de tent. Dit materiaal heeft namelijk een ademende werking, wat zorgt voor een goede ventilatie. Multifunctionele vouwwagen De vouwwagen is op vele verschillende manieren te gebruiken. Dit stelt u als kampeerder in staat om de Dakota vouwwagen op uw wensen af te stemmen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de luifel aan de wagentent te bevestigen als het weer dat toelaat of als u slechts een korte periode op de kampeerplaats verblijft. Ook zijn er vele mogelijkheden om de vouwwagen compleet te maken zoals een grote uitbouw voor de voortent en een luifel met luifelzijwanden. Voortent met boogvorm De voortent van de vouwwagen geeft een zeer ruimtelijk effect. Door de boogvorm heeft de voortent een tunneltent model. Dit zorgt ervoor dat u de ruimte goed kunt benutten om bijvoorbeeld uw kampeermeubelen onder te plaatsen. Dankzij de ramen rondom is er een uitstekende lichtinval.

€ 7.000,- Den Hout
Scout pivo

Scout pivo

Imperiaal, Keuken, Luifel, Ondertent, Oplooprem, Tafel, Toilet

Met een fietsendrager

€ 275,- Gemert
Conway Cambridge L

Conway Cambridge L

Gascomfort, Oplooprem

Erg fijne vouwwagen, het rijd erg rustig achter de auto en remt goed. Vouwwagen is voorzien van een voortent.

€ 400,- Neerijnen
Jamet Jametic

Jamet Jametic

Gascomfort, Grondzeil, Keuken, Lattenbodem, Luifel, Neuswiel, Ondertent, Oplooprem, Reservewiel, Reservewielbeugel

Nette vouwwagen , waterdicht, onderstel in goede tot zeer goede staat.

€ 1.250,- Ouddorp
Naar boven